RAW Sale

RAW Sale actie

×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Turkse vintage patchwork vloerkleden

Turkse vintage patchwork vloerkleden

Patchwork vloerkleed

Wil jij je interieur een flinke boost geven? Een nieuw vloerkleed kan een groot verschil brengen en sfeer toevoegen aan je interieur! De nieuwste interieurtrend is een vintage en patchwork vloerkleed met Oosterse dessins, ze blijven populair en geven een nieuwe “touch” aan je woning.

Meerdere tapijten in één?

Een patchwork vloerkleed bestaat uit meerdere stroken die weer opgedeeld zijn in stukken. Deze stukken van verschillende tapijten worden met de hand verdeeld zodat er een nieuw kleed ontstaat. Met een festonsteek worden de stukken aan elkaar genaaid met grof wol. De achterzijde van het patchwork kleed wordt afgewerkt met een stevig onderkleed. Tot slot wordt de rand van het kleed afgewerkt met dezelfde festonsteek, dit resulteert in een traditioneel design met een moderne look! Ieder patchwork tapijt van Lots of Living is uniek, geen enkel vloerkleed is hetzelfde!

Prachtige verweerde look

Vintage is een belangrijk onderdeel geworden binnen de interieurwereld. De vraag naar vintage interieurproducten is de laatste jaren ook gigantisch toegenomen. De verweerde look van vintage producten vormen een echte sfeer in een huis. Daarnaast worden steeds meer mensen zich bewust van duurzaamheid in het leven en het hergebruiken van interieurproducten. Neem een kijkje bij onze patchwork vloerkleden om jouw sfeervolle vloerkleed vandaag nog te bestellen! Voor vragen of extra informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Raster Lijst

Aflopend sorteren

15 Product(en)

Raster Lijst

Aflopend sorteren

15 Product(en)