×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Showroom

Wil je onze vloerkleden in het "echt" zien en - ook niet onbelangrijk - voelen? Dat kan! 

Naast onze webshop hebben wij ook een gezellige showroom in Wateringen, grenzend aan Den Haag. In onze showroom vind je alle vloerkleden, Ikat kussens en plaids die op onze website staan. Onze showroom is geopend op afspraak. Je kunt ons bellen (06-29556928) of e-mailen naar info@lotsofliving.nl voor een afspraak.   

Ons adres is:
Turfschipper 24 A
2292 JA  WATERINGEN

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de showroom. 

ROUTE:
Vanuit Amsterdam
A4 Den Haag-Zuid, afrit 12

Vanuit Utrecht
A12, A4 richting Rijswijk, A4 Den Haag-Zuid afrit 12

Vanuit Rotterdam
A13, afrit 7 Rijswijk, A4 Den Haag-Zuid afrit 12

Zodra je afrit 12 hebt genomen volg je de N211 (Wippolderlaan). Bij de tweede stoplichten (bij BMW dealer Kalfsbeek) neem je de afslag naar rechts, je gaat dan de  Wateringveldseweg op. De eerste rotonde rechtdoor, tweede rotonde rechtdoor en aan het eind van de weg naar links, vervolgens naar rechts en dan weer naar links. Je bent dan aangekomen op de Turfschipper. 

Vintage vloerkleden in alle kleuren en maten

LotsofLiving is online specialist in vintage vloerkleden. Wij hebben een grote voorraad originele vloerkleden waaruit u kunt kiezen. Nagenoeg al onze kleden zijn originele vintage kleden. Dit houdt in dat het oude kleden zijn die volledig hersteld worden middels een uitgebreid proces van scheren, wassen en bleken. In veel gevallen worden de tapijten vervolgens gekleurd middels een verfbad zodat er een recoloured kleed ontstaat.

Recoloured, Patchwork, Original en Whitewash vloerkleed

Naast de recoloured (of recolored) kleden vindt u bij ons ook original kleden (ongeverfde kleden), patchwork (diverse stroken tapijt gecombineerd tot een nieuw origineel desin) of whitewash kleden.

Maar ook plaids en Ikat kussens

Om je interieur volledig in oosterse sferen te krijgen bieden wij naast de kleden ook plaids en Ikat kussens in dezelfde originele stijl. Combineer dus onze vloerkleden en accessoires bij LotsofLiving.

Bezoek onze showroom of shop direct online

Al onze producten zijn online te bestellen. Maak gebruik van onze overzichtelijke en veilige webshop en u krijgt uw producten zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Wilt u liever rondkijken in onze collectie maak dan een afspraak en bezoek onze showroom.

Onze showroom is geopend op afspraak. Je kunt ons bellen (0174- 23 57 64) of e-mailen naar info@lotsofliving.nl voor een afspraak.
Ons adres is:

Turfschipper 24 A
2292 JA WATERINGEN

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de showroom.