×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Reviews

Om onze service continu te verbeteren vragen wij iedere klant om een review achter te laten. Nadat u uw product heeft ontvangen krijgt u van ons een e-mail met een uitnodiging. Onderstaande reviews zijn reeds door onze klanten ingestuurd.

 

Beoordelingen | Lots of Living


Gemiddelde score 9.7, Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 99

 

Onze reviews worden beheerd door Kiyoh.

Beoordeling van Nicole uit Breda


Geschreven door: Nicole uit Breda
Datum: Sun, 15 Jul 2018 20:15:56 +0200


Beoordeling van Klant


Geschreven door: Klant
Datum: Sun, 15 Jul 2018 19:31:07 +0200


Beoordeling van J uit Den Haag

Snelle en zeer vriendelijke service! Wanneer je iets bestelt krijg je een mooi verzorgd pakket thuisgestuurd. Nu twee prachtige kelimkussens in huis ven Lots of Living.
Geschreven door: J uit Den Haag
Datum: Wed, 11 Jul 2018 21:04:56 +0200


Beoordeling van Leonie uit Dordrecht

Bestelling super leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap, top!
Geschreven door: Leonie uit Dordrecht
Datum: Wed, 11 Jul 2018 15:55:13 +0200


Beoordeling van C. Bloemendal uit Arnhem

Snelle levering, unieke en kwalitatief goede kussens (ook het binnenkussen!), snelle reactie bij vragen, naderhand vragen naar tevredenheid, leuk om op het instagramaccount inspiratie op te doen
Geschreven door: C. Bloemendal uit Arnhem
Datum: Wed, 11 Jul 2018 12:15:06 +0200


Beoordeling van Inge

Unieke producten, snelle levering. Ik heb een pompom deken gekocht en deze was mooi ingepakt met lint, klein spiegeltje en een persoonlijk kaartje. Maat week wel af, geen 2 bij 3 meter maar 1.80 bij 3 meter. De deken is echter zo prachtig dat ik hem toch hou.
Geschreven door: Inge
Datum: Wed, 11 Jul 2018 10:00:13 +0200


Beoordeling van Maaike Becking uit Breda

De service was heel erg goed. Ik kreeg een persoonlijk telefoontje van Simone van Lots of Lliving nadat ik iets bestelde online wat uitverkocht was, Daarbij kwam zij met een goede oplossing. De foto’s op internet zijn erg duidelijk en realistisch zodat je niet teleurgesteld bent bij aflevering van het product. De bestelling wordt snel bezorgd.
Geschreven door: Maaike Becking uit Breda
Datum: Tue, 19 Jun 2018 22:03:07 +0200


Beoordeling van Klant


Geschreven door: Klant
Datum: Tue, 19 Jun 2018 08:25:30 +0200


Beoordeling van Piroska uit Alphen aan den rijn

Behulpzaam Goede service
Geschreven door: Piroska uit Alphen aan den rijn
Datum: Mon, 04 Jun 2018 22:55:14 +0200


Beoordeling van Kyra uit Haarlem

Prachtige unieke en kwalitatief goede producten en persoonlijke service. De eigenaresse is enthousiast en meedenkend. Producten worden zeer vlot geleverd. Superblij met mijn vintage vloerkleed, plaid en de prachtige Ikat kussens!
Geschreven door: Kyra uit Haarlem
Datum: Fri, 01 Jun 2018 11:47:58 +0200