×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Reviews

Om onze service continu te verbeteren vragen wij iedere klant om een review achter te laten. Nadat u uw product heeft ontvangen krijgt u van ons een e-mail met een uitnodiging. Onderstaande reviews zijn reeds door onze klanten ingestuurd.

 

Beoordelingen | Lots of Living


Gemiddelde score 9.7, Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 60

 

Onze reviews worden beheerd door Kiyoh.

Beoordeling van Desiree uit Ridderkerk

Ik ben zeer tevreden over lots of living. De eigenaresse is zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend, bereidwillig.Echt helemaal top. Heel prettig zaken mee doen. Bovenal zeer mooie kleden.
Geschreven door: Desiree uit Ridderkerk
Datum: Sat, 16 Dec 2017 11:22:22 +0100


Beoordeling van Sanne uit Nijmegen

Snelle levering. Persoonlijk (kaartje bij de levering) Vloerkleed ziet er precies zo uit als op de foto.
Geschreven door: Sanne uit Nijmegen
Datum: Mon, 11 Dec 2017 15:31:02 +0100


Beoordeling van Klant


Geschreven door: Klant
Datum: Fri, 01 Dec 2017 22:42:34 +0100


Beoordeling van Brigitta uit Leidschendam

Snelle levering, verzorgd ingepakt!
Geschreven door: Brigitta uit Leidschendam
Datum: Thu, 30 Nov 2017 12:35:00 +0100


Beoordeling van Patricia uit Hoofddorp

Was opzoek naar een vintage kleed voor in de woonkamer. Ik had er 1 besteld. Hij was prachtig,alleen te klein. Heb het kleed helaas terug moeten sturen. Samen met Simone heb ik een nieuw kleed besteld,alleen was het nu een patchwork kleed. En ik moet toegeven. Ook deze is prachtig! Simone denkt met je mee.
Geschreven door: Patricia uit Hoofddorp
Datum: Tue, 21 Nov 2017 14:08:21 +0100


Beoordeling van Sabine uit Amsterdam

*Vriendelijke communicatie *Mooie items van kwaliteit *Persoonlijke touch *Eerlijk en oprecht bedrijf
Geschreven door: Sabine uit Amsterdam
Datum: Tue, 21 Nov 2017 11:17:48 +0100


Beoordeling van Jacoba uit Emmen

Alles ging fantastisch. Vriendelijk, behulpzaam bij juiste keuze maken en snelheid,!
Geschreven door: Jacoba uit Emmen
Datum: Thu, 09 Nov 2017 14:23:23 +0100


Beoordeling van Mirtel uit Heerlen

Snelle levering en zeer mooi materialen en kleuren, zeer tevreden!
Geschreven door: Mirtel uit Heerlen
Datum: Mon, 30 Oct 2017 13:48:26 +0100


Beoordeling van Klant

Prachtige stoffen, goede kwaliteit. Gemakkelijk contact voor vragen.
Geschreven door: Klant
Datum: Wed, 18 Oct 2017 15:38:56 +0200


Beoordeling van Aimee uit Amsterdam

Het zijn prachtige kussens en goede service!
Geschreven door: Aimee uit Amsterdam
Datum: Wed, 18 Oct 2017 08:42:47 +0200