×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Ibiza kussens

Een mix en match van verschillende kleuren en printjes, zo kun je de Ibiza stijl het beste omschrijven. Geïnspireerd op de jaren ’60 en gebaseerd op de levensstijl van het gelijknamige populaire Spaanse eiland. Bij Lots of Living vind je diverse soorten Ibiza kussens die vrijwel elk interieur direct opfleuren. De hippie-achtige invloeden zorgen voor een strandgevoel en maken van jouw woon- of slaapkamer een fijne plek om te relaxen. De Ibiza kussens van Lots of Living zijn speciaal voor ons geselecteerd en daarom uniek in zijn soort. Leg een paar kussen met verschillende kleurstijlen en printjes bij elkaar en creëer zo een bonte verzameling. Door de kenmerkende stijl en unieke dessins vormen de kussens tóch één geheel. Sfeervol, gypsy en gedurfd, dát is de Ibiza stijl!

Raster Lijst

Aflopend sorteren

1-36 van 117

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Raster Lijst

Aflopend sorteren

1-36 van 117

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ibiza stijl

De ‘’Ibiza stijl’’ komt voort uit de geschiedenis van het Spaanse eiland. Ibiza is al generaties lang het eiland om jezelf te laten gaan. Rond 1950 ontdekten de eerste toeristen het eiland. Het aantal toeristen dat het eiland bezocht nam razendsnel toe. Hierdoor werd het eiland ook een stuk welvarender. Naast het feit dat het eiland populair was vanwege de prachtige baaien en stranden, was het ook een veilige plek tijdens de politiek roerige tijden. Vanaf de jaren zestig trok het eiland vooral veel hippies aan. De hippies genoten op het eiland van de lage huurprijzen en het rustgevende buitenleven. De zorgeloze levensstijl van de hippies, ging ook hand in hand met het eiland.

Ontstaan van de Ibiza stijl

De kenmerkende Ibiza kleuren zijn met name voortgekomen uit de tijd dat de hippies hun tijd op het eiland doorbrachten. De stijl van de hippies is zelfs vandaag de dag nog duidelijk terug te zien op het eiland. Ook de onbezorgde levenstijl is ongewijzigd gebleven. Het eiland geeft elke toerist het ‘’Ibiza-gevoel’’. Dit is een ruim begrip waar elke toerist zijn eigen wending aan geeft.

Ibiza bij Lots of Living

U ziet de geschiedenis en levensstijl van het oude en nieuwe Ibiza volledig terug in onze unieke collectie Ibiza kussens. In ons assortiment vind je tal van kleurrijke kussens die het eiland bij u in huis halen.

SHOP DIRECT ONLINE

Al onze producten zijn online te bestellen. Maak gebruik van onze overzichtelijke en veilige webshop en u krijgt uw producten zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Je kunt ons bellen (06-29556928) of e-mailen naar info@lotsofliving.nl voor een afspraak.
Ons adres is:

Nederhoflaan 56
2553 EW DEN HAAG