×

Registratie

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Betalen

Je kunt bij Lots of Living op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Vooraf betalen met iDeal is de makkelijkste manier van betalen. Het is helder, snel en veilig. Je rekent je aankoop af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

Creditcard
Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 
Je betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. 

Vooraf overmaken
Je ontvangt van ons per e-mail een factuur met daarop de betaalgegevens, na ontvangst van je betaling zullen wij je bestelling verzenden. 

Bancontact/ Mister Cash
Voor betalingen vanuit Belgie kunt u gebruik maken van Bancontact/ Mister Cash. Met Bancontact/ Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U betaalt veilig in uw vertrouwde internetbetaalomgeving.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/ MisterCash gebeuren, zoals bij kredietkaarten het geval is, aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het beveiligingssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een kredietkaart: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In de tweede fase dient de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank te identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt. 

V PAY
V PAY is een Europese betaalkaart van VISA Europe. Een aantal Europese banken, waaronder veel Duitse banken, geeft inmiddels de V PAY uit. Met V Pay kun je online betalen met je pinpas, op dezelfde manier als met een creditcard. 

Hoe werkt het?
Je plaatst een bestelling bij ons en geeft aan met V PAY te willen betalen. Vervolgens vul je het kaartnummer en de vervaldatum op het betaalscherm in. Daarna wordt met behulp van een digipas of randomreader een transactiecode gegenereerd die ook moet worden ingevoerd daarna kun je je betaling bevestigen.